Izrada Internet Prodavnice

Izrada internet prodavnice

(Woocommerce, profesionalno, svi načini plaćanja, poštarina, varijabilni proizvodi)

Poručite internet prodavnicu

Izrada internet prodavnice – Bavimo se izradom internet prodavnica za prodaju vaših proizvoda i usluga preko interneta. Internet prodavnice razvijamo u Woocommercu koji predstavlja WordPress-ov dodatak(plugin)  namenjen internet prodaji proizvoda i usluga. Trenutno 42% svih internet prodavnica na svetu je napravljeno na ovoj platformi.

Izrada internet prodavnice

Sa Woocommercom imate mnogo mogućnosti i veoma je jednostavan za korišćenje, tako da sami možete da dodajete nove proizvode, da ih menjate, dodajete slike, brišete ih, pravite akcije, vodite zalihe, pravite varijabilne proizvode , imate puno opcija vezanih za poštarinu i dostavu i još mnogo toga. S obzirom da je tako popularan, postoji velik broj plaginova i dodataka za njega koji pokrivaju sve što možete da zamislite, koliko god vas biznis i proizvodi specifični i komplikovani bili, uvek postoji rešenje.

Svaka naša internet prodavnica ima:

Moderan dizajn

Vizuelni utisak je veoma važan elemenat kvalitetne internet prodavnice i kod nas ćete dobiti modernu internet prodavnicu sa atraktivnim dizajnom

Responsive

Responsive znači da je prilagođen svim uređajima (mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop računari) jer korišćenje mobilnih telefona  postaje dominantno u odnosu na desktop i mi ćemo korisnicima  omogućiti da sa lakoćom izvrše kupovinu vaših proizvoda ili usluga.

Funkcionalnost

Svaka naša internet prodavnica nudi vam velik broj opcija kod prodaje, načina isporuke, vrse plaćanja. Imamo mogućnosti unosa takozvanih varijabilnih proizvoda ako posedujete proizvode različitih boja ili veličina, zatim unosa stanja zaliha proizvoda, unosa proizvoda po osnovu težine, postoji mogućnost prodaje virtualnih proizvoda poput elektronskih knjiga i još mnogo drugig funkcionallnosti koje će biti prilagođene konkretno vašem poslovanju.

Platne kartice

Bavimo se integrisanjem plaćanja putem platnih kartica na vašem sajtu. Potrebno je da ste pravno lice i da potpiše ugovor sa svojom bankom , a mi ćemo uraditi ostalo. Vaši klijenti će imati izuzetan „user experience“ i moći će da odmah izvrše plaćanje pomoću platnih kartica na sajtu.

Kontaktirajte nas i počnite da prodajete svoje proizvode preko interneta